E-GOLD |
E-GOLD |
24.1.2006, 19:41
|
|
|
Новенький ![]() Group: Пользователи Posts: 4 Joined: -- Member No.: 407 |
Tai va buvo taip :evil: Surinkau taip sakant apie 600 $ E-GOLD. kelis kartus prisijungias. ir palikau keliom savaitem nes buvau isvaziaves. Ir kai gryzau taip isejo kad pamirsau pass ir niekur kompe neradau. pass netinka 8O galvoju nieko tokio parasysius e-goldui Contact US skiltyje laiska atsius pass. nors pass mane contact info adress ir t.t nesamones kaip supadupafly
ir telefonas ir kt. nesamones. E-GOLDD teamas man atrase nesamones kazkokias, nieko nesupratau. parasiau jiems vel vel kazka atrase For Further info please write in Contact US. galvojau sudziai afigeli. nu ir ka as zinau turiu visa contact savo info nesamoninga prisimenu alternate pass name adress ir t.t tik truksta pass ir 600 $ pasiekti. VYRAI KA DARYTI ???? Kas pades atgauti $ duodu 100 $. Tai pirma liecia BAXUR ! 8)
|
|
|
|
![]() |
1.2.2006, 23:28
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администраторы Posts: 1,423 Joined: -- From: Vilnius, Lithuanian Member No.: 2 |
Na tai cia aiskei parasita
Jei tu ivedes netikrus duometis, atsiusk jeims notaru uztikrintos dokumentu kopijas, nurodik paskutinius atsiskaitimus ir tau grazins acc |
|
|
|
Syniaaa E-GOLD 24.1.2006, 19:41
buxar Atsiusk man tuos saikaituos num, e-maila kuri ived... 25.1.2006, 5:59
Syniaaa man rodos jau nelabai imanoma atgauti pass pas situos lopus 26.1.2006, 14:15![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 10.1.2026, 6:06 |