LT i WMZ |
LT i WMZ |
![]()
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администраторы Posts: 1,423 Joined: -- From: Vilnius, Lithuanian Member No.: 2 ![]() |
Kaip man pasikeisti is LT i WMZ ir kad wmz butu webmoney peeper clasic?o ne banke
Registruojasi, Pasirenki ivedimas I lietuva, uzpildai sum air wmz saskaita, gauni saskaipa apmokejimui, apmoki ir paspaudi patvirtinima tinklapije, ir gausi wmz I nurodita saskaita |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новенький ![]() Group: Пользователи Posts: 4 Joined: 24.10.2007 Member No.: 1,324 ![]() |
jei noriu pasikeisti LT i>> WMZ turiu nueiti per 2 valandas ir jusm pervesti norima suma? ir tada reik jums pranesti sms? ir tinklalapyje paspasuti kad apmoketa?
Ir jei as ne is savo saskaitos jsu siunciu pinigus man leis issiuti pinigus? Is hanza bako tai imanoma ar is kokio tiko? |
|
|
![]()
|
|
![]() Бывалый ![]() ![]() ![]() Group: Пользователи Posts: 51 Joined: -- From: Lithuania Member No.: 613 ![]() |
jei noriu pasikeisti LT i>> WMZ turiu nueiti per 2 valandas ir jusm pervesti norima suma? ir tada reik jums pranesti sms? ir tinklalapyje paspasuti kad apmoketa? Ir jei as ne is savo saskaitos jsu siunciu pinigus man leis issiuti pinigus? Is hanza bako tai imanoma ar is kokio tiko? Užsakote pavedima, LT >>> WMZ, pavyzdžiui 50 LT Poto visus duomenis užrašot, ten pavedimo tikslo numeri(pvz 05587), banko gavejo numeri SEB LT187044060005383080 Vitalij Tiaskevic( čia admino) arba dar kitu ten banko sąskaitų , yra dar snoro ir UB Nueinat i banka, ten šitus duomenis užrašot i reikalingus langelius ir pinigus duodat kasininkei. Viskas, pavedima padaret, dabar ateinat namo, užeinat i savo akaunta į profilį ir paspaudžiat migtuką "Pavedymas buvo įvykdytas" . Ir laukiat kai ateis į jūsų WMZ piniginę pinigai. Dėl sąskaitos nežinau, ar galima iš kitos siusti, bet daeis tai tikrai ![]() Jeigu yra klausimų dar, klauskite, padesiu kuo galesiu. O dar patarčiau padaryti su banku online operacijų naudojimasi sutartį. Aš nauduoju Hansa internetu, pervedų neišeinant š namų, viskas gerai veikia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17.5.2025, 17:48 |