LT i WMZ |
LT i WMZ |
![]()
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администраторы Posts: 1,423 Joined: -- From: Vilnius, Lithuanian Member No.: 2 ![]() |
Kaip man pasikeisti is LT i WMZ ir kad wmz butu webmoney peeper clasic?o ne banke
Registruojasi, Pasirenki ivedimas I lietuva, uzpildai sum air wmz saskaita, gauni saskaipa apmokejimui, apmoki ir paspaudi patvirtinima tinklapije, ir gausi wmz I nurodita saskaita |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новенький ![]() Group: Пользователи Posts: 4 Joined: 24.10.2007 Member No.: 1,324 ![]() |
aciu uz inof
![]() Pavedimus galima dariti tik is savo saskaitos arba inesant grinais savo vardu. Aisku savo tikrus duomenis pries tai turite nuroditi pas mus registruojantis tinklapije. Jei duomenis nesutaps, jusm grazinsime atgal pavedima isskainant siuntimo ir gavimo mokescius. Geriausei nauduotis SEB, nes Hansa uzdraude keitykloms dirbti ju jais, o kaip zinia pavedimai banko viduja atlekami greiciau negu tarp skirtingu banku (mes dirbame su SEB, Snoro ir Ukio) o kaip suzinosiu uzsakymo numeri?> jei grynais pervedziau pinigus jums reiks man tada sms parasyti kad pervedziau pinugus? savo varda ir pavarde ar kaip jus suzinosite kad as jums pervedziau..? Kaip pakeisti asmens koda? per info neleidzia pakeisti? |
|
|
![]()
|
|
![]() Бывалый ![]() ![]() ![]() Group: Пользователи Posts: 51 Joined: -- From: Lithuania Member No.: 613 ![]() |
o kaip suzinosiu uzsakymo numeri?> reiks man tada sms parasyti kad pervedziau pinugus? savo varda ir pavarde ar kaip jus suzinosite kad as jums pervedziau..? Kaip pakeisti asmens koda? per info neleidzia pakeisti? Užsakymo numeris atsiranda, kai užsakot keitimą, ir dat užsakimo numerį jūms išsiunčia i e-mailą. Ten gi patvirtinimas yra migtukas ir pamatys adminai iškarto kad patvirtinot ir pervedet. Asmens kodą adminas gali tiktai pakeist tūrbut, rašikyte čia visus duomenis, kad pakeistų arba i supportą. O kam jūms keisti koda? jūs gi savo įvesdavot vardą ir pavardę ir asmens? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17.5.2025, 17:52 |