IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Pinigu Keitimas
1987
post 19.4.2008, 19:56
Post #1

Новенький
*

Group: Пользователи
Member No.: 1,490

Gerbiami Buxar valdytojai , is tikruju idomu kada pradesite dirbti ties keitimu operatyvumo (greitumo) klausimu ? Amzinas trukumas wmz , pinigu tenka laukti kartais net iki savaites, ar jus taip isivaizduojate geros, kliento poreikius tenkinancios keityklos ivaizdi ? Tiesa pasakius man susidaro vaizdas, kad nelabai rupinates ir jum nelabai idomu , kad wmz lesu stygius bent siek tiek sumazetu ... Ar tik nesusirgot liga : zmones neturi daug pasirinkimo ir yra priversti kestis pas mumis taigi mes dirbame kaip mum patogu ?

+Цитировать сообщение

Replies
1987
post 20.4.2008, 22:52
Post #2

Новенький
*

Group: Пользователи
Member No.: 1,490

Visu pirma nuo kada zmogaus nepasitenkinimo reiskimas yra rekimas , as sakau kas mano galva yra didelis jusu ketyklos minusas, o jus man siulote " ne rekti" pas pacius gal biski stoka kulturos ? Nezinau as jusu keityklos veikimo principo , ir neturiu ko jum pasiulyti galu gale ne mano pelnas ne mano firma ne mano vargas as tik jum isreiskiu jog noreciau matyti kita situacija ir man labai sukelia nepatogumu amzinas wmz pinigu laukimas savo pinigineje. Turetumete ismokti priimti kritika i savo darza galu gale ne policininkus ir vagis zaidziate kieme su vaikais ir isklausyti ... Teko naudotis wm-lt atleiskite, kad tenka lyginti , bet pas juos tokiu problemu nebuvo ko gero ir nera , ir manau teks vel grizti prie ju ...

+Цитировать сообщение

Posts in this topic

Ответить в данную темуНачать новую тему
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18.5.2025, 8:18
Анализ сайта