LT i WMZ |
LT i WMZ |
![]()
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Администраторы Posts: 1,423 Joined: -- From: Vilnius, Lithuanian Member No.: 2 ![]() |
Kaip man pasikeisti is LT i WMZ ir kad wmz butu webmoney peeper clasic?o ne banke
Registruojasi, Pasirenki ivedimas I lietuva, uzpildai sum air wmz saskaita, gauni saskaipa apmokejimui, apmoki ir paspaudi patvirtinima tinklapije, ir gausi wmz I nurodita saskaita |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новенький ![]() Group: Пользователи Posts: 2 Joined: 6.8.2008 Member No.: 1,563 ![]() |
Laba diena, kaip as supratau jei pinigu keityklos balanse trunka, tai ju i savo saskaita galima laukt labai ilgai, ar galit jus veitoj wmz man atsiust wmr ar wme(ju kol kas ne truksta), pas ka man kreiptis ir siust savo tranzakcijos duomenys?
P.S. Pasiulimas - pirkit wmz ir lt kituose keitimo punktuose uz e-gold(dabar e-gold net 8600), tada ir klientai bus patenkinti ir jums geriau, nes dauges klientu, dydes apyvarta. Nes dabar tai nekaip, labai nervina ilgai laukti, o laikas=pinigai. As suprtantu kad biznis ne toks lengvas dalykas kaip atrodo, bet supraskit ir mus paprastus klientus, kuriems operatyviskumas vienas is svarbiausiu faktoriu. This post has been edited by igor7786: 6.8.2008, 21:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17.5.2025, 14:03 |